Ezgjan Alioski'nin menajeri şartlarını sundu!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray 'da transfer hareketliliği yaşanıyor. PSV maçı öncesi sol bek transferini bitirmek isteyen yönetim, Leeds United'dan ayrılan Ezgjan Alioski'nin transferinde önemli bir yol kat etti. Alioski ile uzun süredir görüşen Galatasaray'ın Makedon oyuncu ile kesin olarak anlaşmasına rağmen transferi açıklamaması 29 yaşındaki sol bekin menajeri Dino Lamberti'yi kızdırdı.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın uzun süredir görüşme halinde olduğu Ezgjan Alioski transferinde bir son dakika gelişmesi meydana geldi. Kuzey Makedonyalı futbolcunun menajeri Lamberti ile masaya oturan Galatasaray yönetimi, 3 yıllık sözleşme sundu. Sarı Kırmızılı ekip kurmayları, Alioski'ye sırasıyla 2.5 milyon Euro, 2.75 milyon Euro ve 3 milyon Euro önerdi. Galatasaray'ın 3 yılda toplam 8.25 milyon Euro garanti ücret + imza parası önerisi Alioski cephesinde kabul gördü. Sarı Kırmızılı ekibin Alioski'nin menajerine de hatırı sayılır bir komisyon ücreti önerisi yaptığı öğrenildi.

Galatasaray’da savunmanın soluna yapılacak takviye konusunda karar anına gelindi. Kurzawa’nın kiralanması için PSG ile anlaşılsa da oyuncuyla orta yol bulunamadı. Kurzawa'dan gelecek karara göre Alioski'ye resmi imzayı attırmayı planlayan Galatasaray, 29 yaşındaki Makedon sol bekin menajerinin restiyle karşı karşıya geldi. Resmi imzaların atılmamasına tepki gösteren Alioski’nin menajeri Lamberti, oyuncusuyla ilgilenen diğer kulüplerle görüşmelere başladı. 

Yönetimin sol bek işini daha fazla uzatmamak ve Alioski’ye Sarı-Kırmızılı formayı giydirmek için tüm şartları zorlayarak anlaşma zemini arayacağı öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.