Galatasaray, Ezgjan Alioski ile anlaştı!

Ezgjan Alioski

Yeni sezon öncesinde kadrosundaki transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da sol bek transferi gündemin ilk sırasında yer alıyor. Birçok isimle görüşen Cimbom'da öne çıkan isim belli oldu. Galatasaray'ın Makedonyalı sol bek Ezgjan Alioski ile her konuda anlaştığı iddai ediliyor. 

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray'da yeni sol bek oyuncusu belli oldu. Galatasaray,  Ezgjan Alioski ile her konuda anlaşma sağladı. Ezgjan Alioski, Premier Lig ekibi Leeds United'la sözleşmesi sona ermişti. Trabzonspor da Alioski'yi kadrosuna katmak istemiş ve oyuncuyla görüşme yapmıştı. Galatasaray daha önce sol bek için Kurzawa ile de görüşmüştü.

Sol bekte oynamasına rağmen forma numarasının '10' olmasıyla dikkat çeken Kuzey Makedonyalı oyuncu Alioski, orta sahanın solu ve sol kanat bölgelerinde de forma giyebiliyor.

Galatasaray Basketbol Şubesi'nde yaşanan son gelişmeleri, yapılan transferleri editörlerimiz Bench Arkası'nın yeni bölümünde değerlendirdi. İzlemeyi unutmayın... 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.