Kurzawa'da mutlu son yakın..

Yeni sezonda güçlü bir kadro kurup şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'a sol bek transferinde Fransa'dan müjde gibi bir haber geldi. Sarı-kırmızılılar, PSG'nin 28 yaşındaki sol beki Layvin Kurzawa transferinde mutlu sona yaklaştı.

Fransız yayın organı RMC Sport'un haberine göre; Galatasaray, Kurzawa'nın transferi konusunda Fransız ekibi PSG ile her konuda anlaştı. Haberde, son kararı yıldız futbolcunun vereceği açıklanırken 28 yaşındaki sol bekin ise düzenli oynamak istemesi nedeniyle Galatasaray'a sıcak bakabileceği belirtildi. Galatasaray, daha önce sol bek pozisyonu için görüştüğü Makedon Ezgjan Alioski ile önce prensip anlaşmasına vardı sonrasında ise oyuncunun maddi istekleri devam ederken Sarı-kırmızlılar, bu transferden vazgeçti. 

Son 6 sezondur Fransız ekibinin formasını giyen tecrübeli sol bek, 2015'te 25 milyon euro karşılığında Monaco'dan transfer edildi. Kurzawa, geçen sezon PSG formasıyla 27 maçta 1 gol attı ve 2 asist kaydetti.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.