Ndao'da anlaşma yakın!

Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki PSV mücadelesine kısa bir süre kala sol bek ve orta sahada arayışlarını sürdüren Galatasaray'da gündeme yine bir kanat oyuncusu geldi. Sarı kırmızılıların Karagümrük'ün 25 yaşındaki kanat oyuncusu Ndao'yu renklerine katmak üzere olduğu iddia edildi.

Sabah gazetesinin haberine göre; yeni sezon kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, Karagümrük forması giyen Alessane Ndao transferi için kulübüyle anlaşma sağladı.

Ghezzal'ın transferini büyük ölçüde bitiren Galatasaray , sağ kanada takviye olarak Süper Lig 'i bilen bir ismi daha katacak. Sarı kırmızılılar, 24 yaşındaki Alassane Ndao ve kulübü Fatih Karagümrük'le transfer için anlaştı.

Geçen sezon kırmızı-siyahlılarda başarılı bir performans sergileyen Senegalli oyuncuya geleceğe yatırım gözüyle bakan Aslan, Karagümrük'e Sekidika ve Jimmy Durmaz'ın yanı sıra 1 milyon Euro teklif etti ve olumlu dönüş aldı.

2020-21'de 38 karşılaşmaya çıkan ve 11 gol, 9 asist ile skora katkı veren Ndao ile resmi imzaların yakın zamanda atılması bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.