Nicolae Stanciu için sıkı pazarlık!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim yeni sezonda kadrosunda yeni bir iskelet kurmak isterken scout ekibiyle birlikte izlenilen oyuncuların raporlarını inceliyor. Deneyimli teknik adamın listesinde ilk sırada yer alan Rumen ofansif oyuncu Nicolae Stanciu’nun transferi için yönetim de harekete geçti. Slavia Prag yönetimiyle yapılan ilk görüşmede istenilen bonservis bedeli sonrasında pazarlıklar başladı. 

Hürriyet'in haberine göre; Galatasaray, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında yollarını ayırdığı Faslı on numara Younes Belhanda’nın alternatifini Çekya’da buldu. Sarı kırmızılılar, Slavia Prag’da forma giyen Nicolae Stanciu’nun transferi için çalışmalara başladı. Teknik direktör Fatih Terim’in isteği üzerine temas kurulan Rumen futbolcu, 28 yaşında ve 1.69 metre boyunda. Geçen sezon Slavia Prag formasıyla çıktığı 45 maçta 16 gol, 8 asist üreten Rumen futbolcu, on numaranın yanı sıra orta sahanın sağında ve merkezde 8 numara pozisyonunda görev yapabiliyor. Stanciu’nun yıllık maliyetinin 1,5-2 milyon Euro arasında olduğu öğrenilirken, Slavia Prag’ın bonservis için isteği ücret resmen el yaktı. Çek kulübü, tecrübeli futbolcu için Galatasaray’dan 6 milyon 750 bin Euro talep etti.

Rakamı yüksek bulan sarı kırmızılılar, “Biz Stanciu’yu almak istiyoruz ancak bir teklif yapabilmemiz için sizin istediğiniz rakamın gerçekçi olması gerekir.” diyerek beklemeye geçti. Prag’dan geri dönüş bekleyen Galatasaray’ın bonservis için gözden çıkardığı rakamın 4.5 milyon Euro olduğu öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.