Alpaslan Öztürk: Her şey Galatasaray için!

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde Randers’i 2-1 yenerek gruplara kaldı. Sarı kırmızılılarda yeni transferlerden Alpaslan Öztürk harika bir performans sergiledi. 28 yaşındaki oyuncu mücadelenin ardından GS TV'ye açıklamalarda bulundu.

HER ŞEY GALATASARAY İÇİN
“Savaş izleri gururla taşınır. Ben de savaş izimi gururla taşıyacağım. O yüzden her şey Galatasaray için. Benim için önemli olan bu camianın kapılarını bana açan hocamın güvenini kazanmak. Taraftarımızın, camiamızın güvenini kazanmak benim için çok önemli. Galatasaray’ın yeri her zaman Avrupa’dır. Gruplara kaldığımız için mutluyuz . Güzel bir yola çıktık. İnşallah böyle devam ederiz.” 

MUSLERA BU TAKIMIN EFSANESİ
“Muslera bu takımın efsanesi ve kaptanı. Benim de amacım bize orada öğretilen, saygı, sevgi çerçevesinde onu onore etmekti. İlk geldiğim günden beri bana büyük destek verdi.” 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.