David Kravish kimdir?

david kravish

Yeni sezonda NEF sponsorluğunda büyük bir yapılanmaya giden Galatasaray'da transferler açıklanmaya devam ediyor. Galatasaray pota altını geçen Brose Bamberg forması giyen David Kravish ile güçlendirdi. Galatasaray, David Kravish ile 1 yıllık anlaşma sağladı. 

DAVID KRAVISH KİMDİR?

Galatasaray'ın yeni transferi David Kravish kimdir? 12 Eylül 1992, Illinois doğumlu olan David Kravish, basketbol hayatını Amerika'daki kolej takımı California'da profesyonelliğe taşıdı. 2015 yılında NBA draftlarına katılmasına rağmen tercih edilmeyen Amerikalı uzun, kariyerini Avrupa'da sürdürme kararı verdi ve ilk olarak Finlandiya ekibi BC Nokia'da forma giymeye başladı. Avrupa kariyerinde Polonya, Belarus, Rusya Ligi takımlarında forma giyen Kravish'in yolu 2019 yılında İspanya'ya düştü. Baxi Manresa forması altında gösterdiği performansın ardından 2019-2020 sezonunda da Alman ekibi Brose Bamberg ile sözleşme imzaladı.

Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon maç başına 23 dakika sahada kalan Kravish, istatistik hanesine de 13.5 sayı - 6.5 ribaund ve 2.1 asist ortalamalarını yazdırmayı başardı. Baş antrenör Johan Roijakkers'un rotasyonda ciddi süreler verdiği Amerikalı oyuncu geçtiğimiz sezon Brose Bamberg forması altında 50 maçta 12.6 sayı - 7.8 ribaund ortalamalarına ulaştı. 

Galatasaray haberleri için tıklayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.