Emre Taşdemir, Giresunspor'a kiralanıyor!

Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da bir yandan da bazı isimlerle yollar ayrılmaya devam ediyor. Daha önce yedek kaleci Okan Kocuk'u kiralık olarak Giresunspor'a gönderen takımımızda Emre Taşdemir de kiralık olarak  Karadeniz temsilcisinin yolunu tutmak üzere.. 

Webaslan'da yer alan habere göre; Süper Lig ekiplerinden Giresunspor, Galatasaray forması giyen Emre Taşdemir ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı.  Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2023 yılına kadar devam eden Taşdemir, teknik direktör Fatih Terim tarafından sol bek rotasyonunda üçüncü isim olarak düşünülürken Emre'nin de düzenli olarak forma giyebileceği bir takıma gitmek istediği iddia edildi. 26 yaşındaki sol bek oyuncunun, sezon sonuna kadar Giresunspor'a kiralanacağı belirtildi.

Giresunspor başkanı Hakan Karaahmet, geçtiğimiz günlerde Emre Taşdemir'in transfer durumuyla ilgili bir açıklama yapmıştı. Karaahmet, "Emre Taşdemir ile ilgili bir talebimiz ve isteğimiz var. Transferi sonuçlandırabilecek miyiz biliyoruz. Galatasaray tarafının o konuda karar vermesi lazım. Onların kararını bekleyeceğiz ondan sonraki süreçte takip ettiğimiz transferlerden bir tanesi. Takımımıza katabilirsek mutlu olacağız" dedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.