Galatasaray, Halil Dervişoğlu transferini bitirdi!

halil dervişoğlu

Galatasaray'da uzun süredir transfer edilmek istenen Halil Dervişoğlu konusunda müjde geldi. Galatasaray, Halil Dervişoğlu transferi için Brentford ile anlaşmaya vardı. Milli oyuncuyla da her konuda anlaşmaya varan Cimbom, Halil'i bu akşam İstanbul'a getirerek imzayı attıracak.

Ajansspor'dan Burhan Can Terzi'nin haberine göre; Galatasaray'da geçirdiği yarım sezonun ardından İngiltere Premier Ligi ekibi Brentford'a geri dönen Halil Dervişoğlu, uzun süredir transfer gündeminin ilk sıralarındaydı. Galatasaray'ın da transferinde yoğun mesai harcadığı Dervişoğlu'na, Fenerbahçe'nin de talip olduğu iddia edilmişti. Halil, bu gece Galatasaray için İstanbul'a geliyor. 

Galatasaray'da Olimpiu Morutan'ın transferinden sonra gözler Benficalı Gedson Fernandes ile Brentfordlu Halil Dervişoğlu'na çevrilmişti. Teknik direktör Fatih Terim'in de 'İstiyoruz' dediği Halil, bu gece İstanbul'a geliyor. Galatasaray'ın Halil Dervişoğlu'nu satın alma opsiyonuyla kiralayacağı, bu transferin toplam maliyetinin ise 7 milyon Euro olacağı öğrenildi. 

Geçtiğimiz sezon, ara transfer döneminde Brentford'dan 6 aylığına Galatasaray'a kiralanan Halil Dervişoğlu, 12 maça çıkarken; 3 gol atıp 2 kez asist yapmıştı.


FCN Blog'un yeni sezondaki yeni programı Taktik Tahtası yayında.. Milli araya 3 maçta 7 puan ve Avrupa Ligi gruplara kalma başarısıyla giren Galatasaray'da yeni bir oyun planı var. Yeni transferlerden Morutan'ın siftah yaptığı; Cicaldau'nun ise saha içi karakteri gibi bir çok konuyu masaya yatırdık. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.