Gedson olmadı, hedefte Dieng var!

Yeni sezonda kadrosuna mutlaka bir orta saha takviyesi yapmak isteyen Galatasaray'da listenin ilk sırasında Gedson Fernandes yer alıyor ancak Portekizli oyuncunun transferi pek mümkün görünmüyor. Bunun üzerine teknik direktör Fatih Terim'in listesindeki alternatifler üzerine çalışmalarını sürdüren yönetim, scout ekibinin uzun süredir takip ettiği Malili dinamo Aliou Dieng için harekete geçti. 

Mısır basınında yer alan habere göre; Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan, 6 ve 8 numara oynayabilen orta saha oyuncusu Aliou Dieng için flaş bir iddia gündeme geldi. Al-Ahly'ye yakın bir kaynak, Galatasaray'ın genç orta saha oyuncusu için Al-Ahly'ye 5.5 milyon dolarlık resmi transfer teklifi yaptığını açıkladı. Al-Ahly'nin ilk yılın ardından bir sonraki satıştan %20 pay, ondan sonraki herhangi bir sezon sonrası satışından ise %15 pay istediği vurgulandı. Öte yandan Aliou Dieng'in transferi için kulüplerin son 48 saat içerisinde yoğun şekilde görüştüğü belirtilirken, 23 yaşındaki futbolcunun geleceğiyle ilgili kararı kulübüne bıraktığı belirtildi.

Geride kalan sezonda 36 resmi maçta forma Aliou Dieng 1 gol atıp, 4 asist yaptı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.