Göksenin Köksal: Biz gücümüzü armamız ve taraftarımızdan alıyoruz.

Göksenin Köksal

Gelecek sezon FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray'da takım kaptanı Göksenin Köksal'ın sözleşmesinin 2+1 yıllığına uzatıldığı açıklandı. Galatasaray'da kalan Göksenin Köksal açıklamalarda bulundu ve camiaya teşekkür etti. 

Göksenin Köksal'ın açıklamaları şu şekilde:

Uzun süre kaptanlığını yaptığım yuvam Galatasaray ile sözleşmemi yenilemekten gurur duyuyor, bana olan güven ve desteklerini sonuna kadar hissettiren Büyük Galatasaray camiasına teşekkürlerimi sunuyorum. Kurulacak yeni takımımızla birlikte iyi bir kimya yakalamak ve hem lig hem Avrupa Kupaları’nda hedeflenilen yerlere ulaşabilmek için her zaman olduğundan çok daha fazla çalışacağız. Biz gücümüzü armamızdan ve taraftarımızdan alıyoruz. Dolayısıyla taraftarımızın yokluğu bizleri olumsuz etkiliyor. Geçtiğimiz sezon yaşanılan hayal kırıklıklarının izlerini sildiğimiz ve çok özlediğimiz taraftarımızla birlikte nice başarılara ve zaferlere koşacağımız yeni bir sezon olmasını diliyorum.

Galatasaray haberleri için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.