Halil ve Dieng için tüm kozlar masada!

Transfer döneminin kapanmasına bir hafta kala çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, iki oyuncunun transferini bekliyor. Yönetimle yaptığı görüşmede daha önce Gedson Fernandes ve Halil Dervişoğlu'nu istediğini belirten Terim, merkez orta sahada Portekizli genç yıldızın alternatifi olarak da Aliou Dieng'in adını verdi. Malili oyuncu için yönetim bir kez daha girişimlerini hızlandırdı..

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig’de 2-0 öne geçilen Kasımpaşa maçında mücadelenin 2-2 sona ermesi transfer konusunda çalışmaları hızlandırdı. Aslan’da iki pozisyonda hissedilen eksiklik üzerine düğmeye basıldı. Kasımpaşa beraberliği ile milli araya moralsiz giren Galatasaray’da genç ve yeni takımın defoları kendini gösterdi. 6 numara pozisyonunda ilk planda Taylan ve alternatif olarak Berkan Kutlu düşünülürken Kasımpaşa maçıyla beraber planlar yeniden gözden geçirildi. Oyuna ikinci yarıda giren Taylan’ın hatasıyla kalesinde gol gören sarı-kırmızılılarda savunmanın hemen önünde oynayan futbolcunun defansif açıdan önemi ortaya çıktı. Transfer çalışmalarını sürdüren Aslan'da 6 numara için Ah-Ahly forması giyen Dieng ile 9 numaralı pozisyon için Halil Dervişoğlu listenin ilk sırasında yer alıyor.

DIENG İÇİN 5.5 MİLYON EURO
Daha önce 6 numaradan ziyade 8 numara transferine odaklanan ve bu mevki için Gedson Fernandes’i bekleyen Galatasaray’da Ah-Ahly forması giyen Aliou Dieng dosyası yeniden açıldı. 23 yaşındaki Malili futbolcu için daha önce yaptığı teklif kabul edilmeyen sarı-kırmızılılar 5.5 milyon euroya kadar çıktı. Bunun kabul edilmesi halinde Dieng Galatasaray forması giyecek

HALİL İÇİN İKNA TURU
Önlibero sorununu Dieng ile çözmek isteyen Aslan’da 9 numara için ise Halil Dervişoğlu bekleniyor. Brentford’tan ayrılmak için izin isteyen Halil konusunda İngilizlerin ikna edilmesi planlanıyor. Galatasaray yönetimi en kısa sürede Dieng ve Halil Dervişoğlu transferlerini bitirip 2 Eylül’de UEFA’ya verilecek listeye dahil etmek istiyor.

FCN Blog'un yeni sezondaki yeni programı Taktik Tahtası yayında.. Milli araya 3 maçta 7 puan ve Avrupa Ligi gruplara kalma başarısıyla giren Galatasaray'da yeni bir oyun planı var. Yeni transferlerden Morutan'ın siftah yaptığı; Cicaldau'nun ise saha içi karakteri gibi bir çok konuyu masaya yatırdık. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.