Kerem Tunçeri: Sonuna kadar savaşan bir takım kurmak istiyoruz..

NEF ile yapılan sponsorluk anlaşması kapsamında yeni sezonda idari bir yapılanmaya giden Galatasaray'da genel direktörlük görevine getirilen Kerem Tunçeri bugün gerçekleştirilen fikstür çekimi sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bu sezon yeni bir oluşum içerisinde olduklarını ve her maçta sonuna kadar savaşan bir Galatasaray takımını kurmak istediklerini Tunçeri'nin açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Öncelikle yeni sezon bütün takımlara hayırlı olsun. Sağlıklı ve sakatlık olmadan, güzel bir sezon diliyorum. İlk maçı Büyükçekmece ile oynayacağız. Fena takım kurmadık. Birkaç tane eksiğimiz var. Bu sezon savaşan ve her maçı kazanmaya oynayan bir Galatasaray NEF planlıyoruz. Çalışmalarımız ona göre antrenmanlara başladık. İnşallah güzel bir sezon geçireceğiz. Çok heyecanlıyım. Ben Galatasaray’da doğup büyüdüm. Babam da eski bir basketbolcu olarak Galatasaray altyapısında yetişip, A takımına çıkan bir oyuncuydu. Dediğim gibi çok çok heyecanlıyım. Sorumluluğumuzun da farkındayız ekip olarak, zor bir işe giriştik ama başarılı olacağımızı tahmin ediyorum. En azından elimizden gelen her şeyi yapacağız Galatasarayımız için. Hayırlısı olsun güzel bir sezon bizi bekliyor inşallah.

Galatasaray haberleri için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.