Morutan'ın menajeri: Galatasaray'a gelmek istiyoruz!


Galatasaray'da sağ kanat transferi için gündemde yer alan Olimpiu Morutan'ın menajerinden açıklama geldi. Morutan'ın menajeri Florin Vulturar, Galatasaray'a gelmek istediklerini resmen açıkladı. 

Galatasaray'da transfer gündeminde yer alan isimlerden olan Olimpiu Morutan hakkında menajerinden açıklama geldi. Morutan'ın menajeri Florin Vulturar, Ajansspor'a konuştu ve "Evet biz Galatasaray'a gelmek istiyoruz. Galatasaray büyük kulüp ve inanılmaz taraftarı var" sözlerini söyledi. 

Steaua Bükreş sahibi Gigi Becali'nin Morutan konusunda yaptığı çelişkili açıklamalar sonrasında Galatasaray Başkanı Burak Elmas transfere dair konuşmuş ve yaptığı açıklamada, "Olimpiu Morutan’ın maliyeti sebebiyle bu transferde bir girişimimiz yok" sözlerini söylemişti. 

Daha önce Morutan için 10 milyon euro talep ettiğini belirten Becali, son haftalarda ise 180 derece farklılık göstererek Rumen oyuncuyu 3 milyon euroya da satabileceğini açıklamıştı. 

Olimpiu Morutan'ın gol ve asistlerini izlemek ister misiniz? 👇


Galatasaray haberleri için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.