Yunus Akgün'e iki teklif birden var!

Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor forması giyerek gösterdiği performansla takımının Süper Lig'e yükselmesinde pay sahibi olan Yunus Akgün yeni sezonda teknik direktör Fatih Terim tarafından A takım kadrosunda yer alıyor. Sezon öncesi hazırlıklarda takımla birlikte bulunan genç oyuncu için Süper Lig'den iki kulübün teklif yaptığı ortaya çıktı.

Fanatik gazetesinde yer alan Yakup Çınar imzalı özel habere göre; Geçen sezon Adana Demirspor formasıyla muhteşem bir sezon geçiren ve TFF 1. Lig'de şampiyonluğa ulaşan Yunus Akgün'e iki Süper Lig kulübü yeniden talip oldu. Adana Demirspor geçen sezon kiraladığı Yunus'u bu kez bonservisiyle kadroya dahil etmek istiyor. Balotelli ve Belhanda gibi yıldızları kadrosuna katan Adana ekibi 21 yaşındaki oyuncu için 400 bin Euro teklif etti ancak Sarı-Kırmızılı takım bu rakamı az buldu.

Yunus Akgün geçtiğimiz sezon ADS forması altında çıktığı 32 maçta 7 gol - 3 asistlik performans sergilemişti. 

RİZESPOR DA OĞULCAN'A KARŞILIK İSTİYOR

Oğulcan Çağlayan'ın bonservisi karşılığında Galatasaray 'dan 3 oyuncu talep eden Çaykur Rizespor yönetimi Yunus Akgün'ü kadrosunda görmek istiyor. Ancak Yunus'un Karadeniz ekibine sıcak bakmadığı belirtiliyor.

TERİM TAKIMDA TUTMAK İSTİYOR

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim 8+6 kuralı nedeniyle Yunus Akgün'ü bu sezon kadrosunda tutmaya kararlı. Geçen sezon Adana Demirspor'da 32 maçta 7 gol, 1 asistlik performans gösteren genç kanat oyuncusu yeni sezon idmanlarında da dikkat çeken bir görüntü çizmişti. Deneyimli teknik adam PSV ile oynanan rövanş maçında Yunus Akgün'ü 11'de oynatmayı planlıyordu ancak genç oyuncu hafif sakatlığı nedeniyle kadroda yer almamıştı.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.