Alman kulüpleri Kerem'i takip ediyor!

Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Kerem Aktürkoğlu scoutların da ilgisini çekmeye devam ediyor. Teknik direktör Fatih Terim'in özel olarak ilgilendiği 22 yaşındaki oyuncuyu Alman ekiplerinin yakından takip ettiği ortaya çıktı. 

DHA'da yer alan habere göre; Galatasaray 'da ve milli takımda oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken Kerem Aktürkoğlu gösterdiği yükselişin ardından 3 Bundesliga kulübünün gündeminde olduğu öğrenildi. Geçtiğimiz sezon 24 Erzincanspor'dan Galatasaray'a transfer olan 22 yaşındaki oyuncu, sezon içerisinde zaman zaman A takımda ilk 11'de olsa da sezonun son bölümünde gösterdiği performansla milli takıma kadar yükselmeyi başardı. A milli takımın EURO 2020 kadrosunda da yer alan genç oyuncuyu Alman ekipleri takibine aldı. Galatasaray formasıyla Süper Lig ve Avrupa Ligi kulvarlarında şu ana kadar başarılı performans gösteren Kerem’in durumunu yakından takip eden Bundesliga ekipleri, milli maçlarda izletti. Alman kulüplerinin genç oyuncu için devre arasında Galatasaray'a teklif yapması bekleniyor. 

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 27 maça çıkan oyuncu, 6 gol 3 asistlik performans gösterirken, bu sezon ise 9 maçta 3 gol ve 3 asistlik katkı sağladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.