Babel'den ayrılığa veto!

Dış transfer kadar iç transfer üzerinde de mesai harcayan Galatasaray yönetimi, takımın en yüksek ücret alan isimlerinden birisi olan Ryan Babel'i satıp bütçe açmaya çalışsa da Hollandalı yıldızın ayrılmaya niyeti yok. 34 yaşındaki oyuncunun menajeri Kasımpaşa ile yaptığı görüşmeden sonuç alamayınca gözler Florya'ya çevrildi. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; hem Türkiye Futbol Federasyonu'nun uyguladığı limit sisteminde yer açabilmek hem de yabancı kontenjanını rahatlatmak adına Galatasaray 'da satış listesine konulan Babel'in, bir yere gitmeye niyeti yok. Son olarak eski takımı Kasımpaşa ile masaya oturan Hollandalı futbolcu, yıllık ücretinde herhangi bir indirimi kabul etmezken, 2.5 milyon Euro'luk maaşının 2 milyon Euro'sunun Galatasaray tarafından karşılanması talep edildi. Ancak Sarı-Kırmızılılar, tecrübeli oyuncunun mali yükünden de kurtulmak istediği için anlaşma gerçekleşmedi.

TERİM SÜRE VERMEYE DEVAM EDECEK

Yönetim transferin son gününde Babel'le ilgili umudunu korurken, Hollandalı yıldız ise Florya'nın neşe kaynağı olmaya devam ediyor. Tecrübeli futbolcu, antrenman sırasındaki disipliniyle ön plana çıkarken, sosyal medya hesaplarında yayınladığı videolarla dikkat çekmeyi sürdürdü. Fatih hocanın da takımda kalması halinde Babel'e her maçta süre vermeyi planladığı belirtiliyor.

FCN Blog'un yeni sezondaki yeni programı Taktik Tahtası yayında.. Milli araya 3 maçta 7 puan ve Avrupa Ligi gruplara kalma başarısıyla giren Galatasaray'da yeni bir oyun planı var. Yeni transferlerden Morutan'ın siftah yaptığı; Cicaldau'nun ise saha içi karakteri gibi birçok konuyu masaya yatırdık

Galatasaray haberleri için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.