Cicaldau'ya koronavirüs şoku!

2022 Dünya Kupası eleme maçları kapsamında Romanya milli takımına davet edilen ve Pazar günü oynanılan Lihtenştayn maçında yedek soyunan Alexandru Cicaldau koronavirüs tehlikesi yaşıyor. Rumen oyuncu Ianis Hagi'nin testinin pozitif çıkması sonrasında 24 yaşındaki oyuncunun durumu da yakından takip edilyor. 

Romanya'nın yıldız isimlerinden Ianis Hagi, baş ağrısı nedeniyle kendisini iyi hissetmediğini milli takım doktorlarına bildirdi. Genç yıldıza yapılan koronavirüs testi pozitif çıkınca, milli takım kampında alarm durumuna geçildi. Hagi ile birlikte yemek yediği tespit edilen Cicaldau, Marin ve Nedelcu'ya da test yapıldı. İlk testler negatif çıkmasına rağmen bu üç oyuncu akşam idmanına alınmadı. Bu kez de maçın oynanacağı Kuzey Makedonya'nın pandemi kurallarına göre test yapılacak. Sonuç yine negatif olursa, 3 oyuncu bu akşam forma giyebilecek. Galatasaray cephesi de gelişmeleri yakından takip ediyor.

Yaz döneminde 6.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Galatasaray'a transfer olan Rumen oyuncu, ligde çıktığı 3 maçta 2 kez gol sevinci yaşamıştı. 

FCN Blog'un yeni sezondaki yeni programı Taktik Tahtası yayında.. Milli araya 3 maçta 7 puan ve Avrupa Ligi gruplara kalma başarısıyla giren Galatasaray'da yeni bir oyun planı var. Yeni transferlerden Morutan'ın siftah yaptığı; Cicaldau'nun ise saha içi karakteri gibi birçok konuyu masaya yatırdık

Galatasaray haberleri için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.