Emre Akbaba kiralık olarak Alanyaspor'da!

Geçtiğimiz sezon sonunda Galatasaray ile olan sözleşmesini uzatan Emre Akbaba için beklenen ayrılık resmiyet kazandı. Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle formasından uzak kalan ve beklentilerin altında kalan 28 yaşındaki milli oyuncu kiralık olarak Aytemiz Alanyaspor'a transfer oldu.

Trabzonspor 'un da istediği 28 yaşındaki Emre Akbaba kısa süre önce Galatasaray'la yeni 3 yıllık sözleşme imzalamıştı. Hazırlık etabı öncesinde koronavirüs rahatsızlığı geçiren ve bir süre takımdan uzak kalan Emre, sakatlıklarının da etkisiyle Galatasaray serüveninde beklentilerin altında kaldı. Teknik direktör Fatih Terim'in planlarında rotasyonda yer alan milli oyuncu "daha fazla forma giymek adına" takımdan ayrılırken, eski kulübü Alanyaspor'un yolunu tuttu. Galatasaray bu transferden kiralama ücreti geliri elde etmezken, Emre Akbaba'nın yıllık ücretinin tamamını Alanyaspor ödeyecek. 

FCN Blog'un yeni sezondaki yeni programı Taktik Tahtası yayında.. Milli araya 3 maçta 7 puan ve Avrupa Ligi gruplara kalma başarısıyla giren Galatasaray'da yeni bir oyun planı var. Yeni transferlerden Morutan'ın siftah yaptığı; Cicaldau'nun ise saha içi karakteri gibi birçok konuyu masaya yatırdık

Galatasaray haberleri için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.