Gedson için sonuna kadar!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in listesinde ilk sırada yer alan Gedson Fernandes için karar verildi. Başkan Burak Elmas geçtiğimiz günlerde teknik direktör Fatih Terim ile yaptığı toplantının ardından kurmaylarına "sonuna kadar zorlayın" talimatı verirken, Portekiz ekibinin kiralamaya sıcak bakmadığı ve satmak istediği genç oyuncu için 10 milyon Euro'ya kadar çıkma kararı alındı. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Avrupa Ligi için 25 kişilik listesini perşembe akşamı UEFA'ya bildiren Galatasaray'ın lig için 8 Eylül'e kadar transfer hakkı bulunuyor. Takımın en yüksek maaş yüküne sahip olan Radamel Falcao'nun sözleşmesini fesheden Galatasaray'da böylelikle yabancı kontenjanında 1 kişilik yer açıldı ve Gedson Fernandes defteri kapanmadı. İlk 11'e giremediği için Benfica'da mutsuz olan 22 yaşındaki orta saha da Galatasaray'a dönmek istiyor ve Portekizli yetkililerden kolaylık bekliyor.  

Fatih Terim'in takımında ısrarla görmek istediği Gedson, Avrupa Ligi'ne yetişmese de Benfica ile birkaç gün içinde son bir görüşme gerçekleşeceği ortaya çıktı. Portekizli yıldız için teklifini yükseltme kararı alan yönetim, bonuslarla 10 milyon Euro'yu bulan önerisini Benfica'ya sunacak. Beşiktaş'ın çekilmesiyle eli güçlenen Galatasaray yönetimi daha önce oyuncunun bonservisi için 12 milyon Euro talep eden Benfica'yı indirime zorluyor.

8 Eylül'e kadar Gedson için şartlarını zorlayacak Galatasaray yönetiminin 8 numara transferinde başka alternatifi bulunmuyor. 

FCN Blog'un yeni sezondaki yeni programı Taktik Tahtası yayında.. Milli araya 3 maçta 7 puan ve Avrupa Ligi gruplara kalma başarısıyla giren Galatasaray'da yeni bir oyun planı var. Yeni transferlerden Morutan'ın siftah yaptığı; Cicaldau'nun ise saha içi karakteri gibi birçok konuyu masaya yatırdık

Galatasaray haberleri için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.