Marcao için sürpriz kapıda!

Süper Lig'in ilk haftasında Giresun deplasmanında takım arkadaşı Kerem'e saha içerisinde saldıran ve uzun bir süre kadro dışı bırakılan Marcao için flaş bir gelişme yaşandı. Transferi için Napoli'nin bir dönem girişimlerde bulunduğu Brezilyalı savunma oyuncusunun Avrupa'da transfer döneminin kapanmasının ardından takımda kalması bekleniyor. Bununla birlikte bir başka sürpriz de kapıda..

Webaslan'da yer alan habere göre; Galatasaray'da takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu ile saha içerisinde yaşadığı gerginliğin ardından süresiz kadro dışı kalan ve PFDK'dan 8 maç ceza alan Marcao, takıma geri dönmeye hazırlanıyor. Avrupa'nın önemli liglerinden beklenilen teklifler gelmeyen Marcao'nun 8 Eylül'de transfer tahtasının kapanmasının ardından A takım idmanlarına dahil edilmesi planlanıyor. Brezilyalı futbolcunun takıma geri dönmek için Fatih Terim'den izin istediği ve Terim'in de konuyla ilgili olarak futbolcusuyla bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.

Galatasaray'da Marcao, saha içerisinde Kerem Aktürkoğlu ile yaşadığı gerginlik sonrasında milli futbolcunun kendisi başta olmak üzere, ailesi ve tüm kamuoyundan özür dilemişti.  Marcao'nun UEFA listesine de yazılması ve sarı kırmızılı takımın Avrupa müsabakalarında forma giyme durumu da tartışılmaya başlandı.


FCN Blog'un yeni sezondaki yeni programı Taktik Tahtası yayında.. Milli araya 3 maçta 7 puan ve Avrupa Ligi gruplara kalma başarısıyla giren Galatasaray'da yeni bir oyun planı var. Yeni transferlerden Morutan'ın siftah yaptığı; Cicaldau'nun ise saha içi karakteri gibi bir çok konuyu masaya yatırdık

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.