Mendy transferi yetişmedi!

Transfer döneminin bitimine kısa bir süre kala Galatasaray yönetimi Leicester City'de forma giyen Nampalys Mendy'nin kiralanması konusunda girişimlerde bulundu. 29 yaşındaki Senegalli futbolcuyu getirebilmek adına tüm yolları denedi ancak başarılı olamadı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Nampalys Mendy'nin temsilcisi Yacine Ayad konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Galatasaray ile Leicester, transferin Çarşamba günü gerçekleşmesi için her şeyi denedi. Ancak zaman çok kısaydı, sağlık kontrolleri yetişmedi. Kader, yapacak bir şey de yok." ifadelerini kullandı.

Leicester ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2023 yılına kadar devam eden 29 yaşındaki oyuncu, geçen sezon çıktığı 29 maçta 1 asist kaydetti. 

FCN Blog'un yeni sezondaki yeni programı Taktik Tahtası yayında.. Milli araya 3 maçta 7 puan ve Avrupa Ligi gruplara kalma başarısıyla giren Galatasaray'da yeni bir oyun planı var. Yeni transferlerden Morutan'ın siftah yaptığı; Cicaldau'nun ise saha içi karakteri gibi birçok konuyu masaya yatırdık

Galatasaray haberleri için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.