Mohamed için geri dönüş zamanı!

Yaz döneminin son gününde Fransız ekibi Bordeaux'a transferi son anda iptal olan Mostafa Mohamed, bu sezon yaşadığı sakatlıklar sonrasında eski günlerini mumla aratıyor. Mısırlı golcüyle özel bir görüşme yapan Fatih Terim, oyuncusundan beklentilerini anlatırken genç golcünün antrenman performansı da dikkat çekti. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; geçen sezon transfer olduğu ilk günleri mumla aratan ve adeta gol orucuna giren Mostafa Mohamed, uzun süre sonra Kayseri deplasmanında ilk 11'e dönüş yapacak. Özellikle Halil Dervişoğlu'nun transferiyle geri planda kalan Mısırlı forvetin, bugün patlama yapması bekleniyor. Bu sezon forma giydiği 11 resmi maçta da golü bulunmayan Mohamed'in artık son şanslarını oynadığı, böyle devam etmesi durumunda ise bonservisinin kesinlikle alınmayacağı belirtiliyor. 

Terim'in özel hayatında sorunlar yaşadığı iddia edilen Mostafa Mohamed ile özel bir görüşme yaparak, onu Kayseri deplasmanına motive etmeye çalıştığı öğrenildi. Alanyaspor maçında ikinci yarıda oyuna girmesine karşın 7 şut denemesinde isabet sağlayamayan 24 yaşındaki oyuncu, gol hasretine Kayseri'de son vermek için tam konsantre oldu.

FİZİK OLARAK HAZIR DURUMDA

Geçen hafta Florya'da yapılan fiziksel dayanıklılık testlerinde Mustafa Muhammed'in en iyi sonuçları veren isim olduğu da ortaya çıktı. Genç stoper Işık Kaan Arslan'dan sonra yağ oranı en düşük ikinci oyuncu olan Mısırlı forvet, fiziksel olarak da hazır bir görüntü çizdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.