Oğulcan'ın lisans sorunu çözülüyor..

Eski kulübüyle yaşadığı sorun sonrasında geçtiğimiz sezon Tahkim Kurulu tarafından eşi benzeri görülmemiş bir cezaya maruz kalan Oğulcan Çağlayan konusu çözüme kavuşuyor. Galatasaray ve Çaykur Rizespor yönetimi arasında yaşanan son gerginliğin ardından 25 yaşındaki tecrübeli oyuncunun lisansı çıkmak üzere.. Hukuki süreç ise devam ediyor! 

Oğulcan Çağlayan'la ilgili olarak geçtiğimiz sezon ortasında Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun verdiği ve  Tahkim Kurulu'nun onayladığı 1.2 milyon Euro'luk ceza için yargı yaşaması devam ederken, henüz Yargıtay kararı çıkmadı. Türkiye Futbol Federasyonu, yayıncı kuruluştan sezon öncesinde Galatasaray'a ödenecek olan 24 milyon TL'lik yayın ödemesinden kesinti yapmaya hazırlanıyor. Oğulcan'a verilen ceza nedeniyle ödenecek olan tutar üzerinden 1.2 milyon Euro'ya tekabül eden kısmında kesinti yapacak olan federasyon bu parayı Çaykur Rizespor'a gönderecek. Galatasaray yönetimi her ne kadar hukuki sürecin devam etmesi nedeniyle bu kesintiye karşı çıksa da, gerçekleşecek olan ödeme sonrasında Oğulcan'ın bu hafta içinde lisans sorunu ortadan kalkacak. Burak Elmas yönetimi, bu konu hakkında Yargıtay'dan gelecek olan karar doğrultusunda olası bir durumda ödenen bedelin faiziyle birlikte iadesi için TFF ve Çaykur Rizespor'a dava açacak. 

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim başta olmak üzere yetkililerin sıkıntılı günler geçiren 25 yaşındaki oyuncuya 10 numaralı forma ile jest yapmaya hazırlandığı öğrenildi.


FCN Blog'un yeni sezondaki yeni programı Taktik Tahtası yayında.. Milli araya 3 maçta 7 puan ve Avrupa Ligi gruplara kalma başarısıyla giren Galatasaray'da yeni bir oyun planı var. Yeni transferlerden Morutan'ın siftah yaptığı; Cicaldau'nun ise saha içi karakteri gibi bir çok konuyu masaya yatırdık. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.