U19 takımına kaleci transferi!

A takım kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Galatasaray, bir taraftan da U19 takımına takviye yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezon tek devreli lig usulü oynanılan U19 Ligi'ni namağlup lider bitiren Galatasaray U19 takımı, yeni sezon öncesinde kadrosunu Trabzonspor'dan genç kaleci Yılmaz Aktaş ile güçlendirdi.

YILMAZ AKTAŞ KİMDİR?

12 Mayıs 2003, Köln doğumlu olan Yılmaz futbol altyapısına doğup büyüdüğü şehrin takımlarından birisi olan FC Persch'te başladı. Almanya'da profesyonel futbol liglerinin 5. basamağı olan Oberliga'da mücadele eden Persch'in futbol akademisinde başlayan serüven çok kısa bir süre içerisinde Fortuna Köln ve Borussia Lindenthal-Hohenlind takımlarında devam etti. 2020 yılında Trabzonspor'a transfer olan Yılmaz, geçtiğimiz sezon Karadeniz ekibinin U17 takımında forma giydi. 

18 yaşındaki kaleci çeşitli yaş kategorilerinde milli takım formasını da giyme tecrübesi yaşadı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.