Zamalek transfere taş koydu!

Galatasaray'da transferin son gününde Mostafa Mohamed hakkında flaş gelişmeler yaşandı. Mısırlı golcü oyuncu için Bordeaux ile her konuda anlaşma sağlanırken, oyuncunun bonservisine sahip olan taraf Zamalek'in mali konularda çıkarttığı pürüz transferin iptaline yol açtı. Fransa'ya giderek sağlık kontrolünden geçen Mohamed'in milli ara sonrasında yeniden takıma katılması bekleniyor. 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray, gözden çıkardığı Mısırlı golcüsü Mustafa Muhammed’i satış opsiyonuyla birlikte kiralamak için Bordeaux ile anlaştı ancak Zamalek engelini aşamadı. Transferin neden gerçekleşmediği büyük bir merak konusu olurken, Galatasaray - Zamalek - Bordeaux üçgeninde ödeme konusunda anlaşma sağlanamadığı iddia edildi. Sarı-kırmızılılar, Muhammed’i zorunlu satın alma opsiyonuyla beraber kiralamak için Bordeaux ile el sıkıştı. Fransız ekibi, 23 yaşındaki forvet için Galatasaray’a 2 milyon euro kiralama bedeli ödemeyi kabul etti. Bordeaux gelecek sezon 5 milyon euro ödeyerek oyuncunun bonservisini alma opsiyonuna da sahip olacaktı ancak Muhammed’in eski kulübü Zamalek son dakikada pürüz çıkardı. Mısır ekibi, 4 milyon dolarlık satın alma opsiyonunu hemen devreye sokarak Muhammed’i Bordeaux’ya göndermenin hesaplarını yapan Galatasaray’dan parayı peşin istedi. Bu gelişme üzerine sarı-kırmızılılar pürüzleri ortadan kaldırmak için yoğun bir çalışma içine girdi ancak sonuç alamadı. Mustafa Muhammed dün Fransa’da sağlık kontrolünden bile geçti ancak transfer gerçekleşmedi. Bu gelişme üzerine golcü oyuncu Galatasaray’da kaldı.

TAKIMDAN AYRILMAK İSTİYOR
Geçen sezon devre arasında büyük umutlarla Zamalek’ten gelen ve kısa sürede “Galatasaray’ın yeni Metin Oktay’ı” yakıştırmaları yapılan Mısırlı forvet çok değil birkaç ay sonra takımdan gönderilmek istendi. Mısırlı oyuncunun son dönemde mutsuz olduğu ve menajerlerinin de yönlendirmesi nedeniyle takımdan ayrılmaya karar verdiği aktarıldı.


FCN Blog'un yeni sezondaki yeni programı Taktik Tahtası yayında.. Milli araya 3 maçta 7 puan ve Avrupa Ligi gruplara kalma başarısıyla giren Galatasaray'da yeni bir oyun planı var. Yeni transferlerden Morutan'ın siftah yaptığı; Cicaldau'nun ise saha içi karakteri gibi bir çok konuyu masaya yatırdık. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.