Burak Elmas'tan Falcao ve Gedson açıklaması!


Galatasaray Başkanı Burak Elmas, beIN SPORTS’un özel konuğu oldu. Birçok konuda konuşan başkan Burak Elmas, Radamel Falcao’nun ayrılışı ve Gedson Fernandes transferi konusunda da önemli açıklamalar yaptı. 

Burak Elmas'ın sözleri şu şekilde:

“O dönem görev yapan herhangi bir yönetimiz kulüp sahibi olsaydı Falcao’yu transfer etmezdi. Avrupa’daki sahipli kulüpler gibi kendi kulüpleri olsaydı, bu zararı finanse edecek olsalardı bu transfer olmazdı. Geçmişte de çok örnek var. Dönemsel popülarite için yapılan hamleler, o dönem sizi memnun ediyor ama takımın geleceğini ipotek altına alıyor.

Falcao olayını arzu ettiğimiz gibi çözemedik. Çok uğraştık. Açık ve samimi konuştuk. Onlar da belli hayallerle geliyorlar. Onlara da belli sözler veriliyor. Kimse durumunu ona göre ayarla demiyor. Onlar da geleceği için o kontratları tahsil etmek istiyorlar. Açık açık konuştuk. Galatasaray’ın içinde bulunduğu mali durumun o maaşları ödemek için uygun olmadığını söyledik. Bazı oyuncular bu konuda anlayışlı davrandılar. Öyle kontratlar var ki yurt dışında piyasalarda bu rakamlar yok artık. Konuştuk. Falcao ile son güne kadar konuştuk. Önümüzdeki sene alması muhtemel ücretin yaklaşık %40’ı ki labirent gibi bir kontrat bir sürü maddeler var. Kadro dışı bırakmama zorunluluğu falan… Transferin son günü Rayo Vallecano ile anlaştı. Biz de kontratını feshettik. Önümüzdeki sene alacağı garanti ücretin önemli bölümünden kurtularak bu transfer gerçekleşti. Önümüzdeki sezon da bu hamlelerimiz devam edecek”


 

"Gedson için çok yüksek bir bonservis bedeli istediler. Kulübü istemedi kiralamak. Hoca, yönetim değişikliği oldu. Kadroda tutmaya karar verdiler. Sürekli o yönetimin vereceği satma veya kiralama kararını bekledik. Sonunda kadroda tutma kararı verdiler”

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.