Ekrem Memnun: Yeni bir takımız, gelişmeye çalışıyoruz.


Basketbol Şampiyonlar Ligi'nin ikinci haftasında Galatasaray Nef, Igokea deplasmanında 85-89 kazandı ve grupta 2'de 2 yaptı. Karşılaşmanın ardından başantrenörümüz Ekrem Memnun açıklamalarda bulundu. 

Ekrem Memnun'un sözleri şu şekilde:

Yolumuza maç maç bakıyoruz. Geleceğe dair tahminlerin bize bir faydası olacağını düşünmüyorum. Yeni bir takımız, gelişmeye çalışıyoruz. Düzeltmemiz gereken birçok şey var ama oyuncularımla gurur duyuyorum. 15-16 sayı öndeyken geriye düştük. Buna rağmen savaşmaya devam ettik, takım olarak bir arada kaldık. Dee Bost maç esnasında sakatlandı ve onu kullanamadık. Bu gruptan çıkmak istiyoruz. İlk günden beri hedefimiz buydu. Grubu nerede bitireceğimizi göreceğiz.

Bugün kazandığımız için çok mutluyum. Rakibimiz Igokea’ya büyük saygı duyuyorum. Sonuna kadar savaştılar. Zorlu bir maç olmasını bekliyorduk ve öyle de oldu. Maça çok iyi başlamıştık. Savunmada bazı basit hatalar yaptık. Rakibimiz de bizi cezalandırmasını bildi. Rakibimize hücum ribaundları da verdik. Bu alanda gelişmemiz gerekiyor. Bunlar birleşince bir anda ritmimizi kaybettik. Yeni bir takımız, kadroda 10 tane yeni oyuncumuz var. Bazı oyuncularımız sakatlıkları sebebiyle hazırlık dönemini kaçırmıştı. Rekabet ederken her maç gelişmeye çalışıyoruz. Bu maçtan öğreneceğimiz çok şey var. Bu maçtaki ritm kaybımızı bir daha tekrarlamamalıyız. Ama günün sonunda deplasmanda kritik bir maç kazandığımız için mutluyuz.

Kaynak: Eurohoops.  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.