Muslera'da özel jetin önemi!

Süper Lig'de hafta sonu Konyaspor karşısında Galatasaray'a galibiyeti getiren başrollerden birisi olan Fernando Muslera gösterdiği performansla eski günlerine döndüğünün sinyallerini verirken, milli ara dönüşünde ilk kez farklı bir uygulamayla İstanbul'a döndü. Yıldız isim İspanya'ya özel uçakla gelirken, 10bin km uçuşun ardından takıma katıldı. 

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da milli arada ülkesine giden Fernando Muslera bu sefer geçmişe nazaran farklı bir uygulamayla İstanbul'a döndü. Bu sezon daha önce verilen milli arada Trabzon yolculuğu öncesinde havalimanında takıma katılan 35 yaşındaki yıldız oyuncu, Konyaspor karşılaşması öncesinde de Cuma sabahı Brezilya'da maça çıkmıştı. Teknik direktör Fatih Terim'in talebi doğrultusunda oyuncusunu özel uçakla İspanya'ya getiren Galatasaray yönetimi, yıldız oyuncunun da bir gün fazladan dinlenmesine olanak sağladı.

10BİN KM UÇARAK GELDİ!

Uruguay milli takımı ile cuma sabaha karşı Brezilya karşısında sahaya çıkan Fernando Muslera 10 bin 145 kilometre uzaklıktan gelip Konyaspor'a geçit vermedi. Muslera'nın kurtarışlarında Brezilya-İspanya arasında kiralanan özel jetin de payı büyük oldu. Tecrübeli eldiven Brezilya'daki milli maçın ardından takım arkadaşları Atletico Madrid'li Luis Suarez ve Real Madrid'li Valvarde ile birlikte İspanya'ya uçtu. Oyuncuların hafta sonundaki maçlara yetişmesi, zinde olması adına kulüpleri özel jet kiralanmasını onayladı. Aksi takdirde Uruguaylı kaleci, Brezilya'da aktarma yapıp pazar sabaha karşı İstanbul'da olacaktı.

Maç sonrası hemen özel jetle İspanya'ya geçen Muslera bu sayede İstanbul'a inip hem dinlendi, hem de takım ile son taktik idmanda yer aldı. Uruguaylı file bekçisinin 4 kritik kurtarışa imza attığı maçta Galatasaray ligde tam 7 maç sonra bir 90 dakikayı gol yemeden kapattı.

FCN Blog'un kendisine has konsepti Eski Açık yeni bölümüyle, 50. yayınıyla yayında! Terim'in öğrencileri Konyaspor karşısında kötü bir oyun ortaya koymasına rağmen sahadan 3 puanla ayrılmasını bilirken, UEFA Avrupa Ligi'nde de sezonun kader maçlarını Lokomotiv Moskova ile oynayacak! 

Yayının tamamı için..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.