Ömer Bayram kararı!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim
milli aranın ardından daha hücumcu bir takım yaratmak adına harekete geçti. Deneyimli teknik adam çift forvetli sisteme dönmeye hazırlanırken, sonradan oyuna girmesine karşın yaptığı asistlerle dikkat çeken Ömer Bayram'a da daha fazla forma şansı vermeye hazırlanıyor. 

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, yabancı kontenjanında yer açmak adına önemli bir değişiklik yapmaya hazırlanıyor. Deneyimli teknik adam son dönemde form grafiğini yükselten Ömer Bayram'a formayı teslim etmeye hazırlanıyor. Fatih Terim, sol bekte ofansif yönünün daha etkili olması nedeniyle Van Aanholt'un yerine Ömer Bayram'ı daha çok kullanma kararı aldı. Böylece Galatasaray'da yabancı sınırı için de fazladan yer açılmış olacak.

Süper Lig'de milli ara öncesinde oynanılan Çaykur Rizespor deplasmanında ikinci yarı sahaya giren ve sergilediği performansla dikkatleri çeken Ömer Bayram, karşılaşmada beraberlik golünü getiren Mostafa Mohamed'in golünde de asist yapmıştı. Yıldız sol bek son dakikalarda kazanılan Hatayspor maçında da Luyindama'ya ortayı yapan isim olmuştu. 

FCN Blog'un kendisine has konsepti Eski Açık yeni bölümüyle yayında! Süper Lig'de milli ara öncesinde Rize deplasmanından 3 puanla dönen Galatasaray'da takımın son anlara kadar mücadele etmesi dikkat çekerken, karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık verdiği tüm kararlarla mücadeleye damgasını vurdu! Yayının tamamı için.. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.