Aytaç Kara için resmi teklif!

Sezon başında bedelsiz olarak kadroya katılan ancak gösterdiği performans sonrasında son dönemde 21 kişilik maç kadrosuna dahi girmekte zorlanan Aytaç Kara'nın devre arasında takımdan ayrılacak ilk isim olması bekleniyor. Süper Lig'den bir çok talibi bulunan 28 yaşındaki oyuncuyu ise Yeni Malatyaspor resmen istedi! 

Süper Lig'de 14. hafta karşılaşmasında Yeni Malatyaspor ile deplasmanda karşılaşan Galatasaray'da maç öncesinde transfer görüşmesi gerçekleştirildi. Karşılaşma öncesinde Galatasaray yönetimini ağırlayan Yeni Malatyaspor yönetiminde başkan Adil Gevrek, devre arası için Aytaç Kara'yı istediklerini resmen bildirdi. Başkan Burak Elmas ise konuyu teknik direktör Fatih Terim ile görüşmeleri gerektiğini belirterek, teklife şimdilik herhangi bir cevap vermezken 28 yaşındaki oyuncunun ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

Karşılaşma öncesinde de basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gevrek yaptığı açıklamada "Sumudica ile transfer görüşmelerimiz oldu. Sumudica 5-6 tane transfer yapmamız gerektiğini bana da söyledi. Galatasaray'dan Aytaç Kara'yı sezon öncesinde de istedik. Aytaç Kara'yı şimdi de istiyoruz. Galatasaray bırakırsa Aytaç'ı kadromuza katmak isteriz." ifadelerini kullanmıştı. 

Galatasaray'ın Marsilya zaferi Eski Açık'ın yeni bölümünde konuşuldu. Eski Açık'ı izleyebilir ve kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz 👇👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.