Çarpıcı istatistik: 105'te 0!

Süper Lig'de lider Trabzonspor'un 9 puan gerisine düşen Galatasaray, ilk 12 haftada yakaladığı istatistikle taraftarın tepkisini çekti. Galatasaraylı oyuncular geride kalan maçlarda kullandığı 105 kornerde herhangi bir pozisyonu golle sonuçlandıramazken, Karagümrük karşısında da 41 orta sonuç vermedi. 

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig'in 12. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Galatasaray zirve yolunda kritik bir kayıp yaşarken, taraftarı isyan ettiren istatistiği bu maçta da tersine çeviremedi. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan mücadelede sarı-kırmızılılar, rakip ceza sahasına tam 41 orta gönderdi. Bu rakam, Galatasaray'ın sezon başından beri ulaştığı en yüksek rakam oldu. Teknik direktör Fatih Terim, maçın son anlarında Mbaye Diagne ve Mostafa Mohamed'i oyuna sürmesine karşın açılan 41 ortadan kaleye isabetli şut gönderemedi.

Buna karşın skorda 1-1'i yakalayan Galatasaray'ın sezon boyunca devam eden ve taraftarın tepkisini çeken korner istatistiği ise Fatih Karagümrük maçında da devam etti. Sezon başından bu yana ligde tam 105 korner kullanan sarı-kırmızılı takım, bu kornerlerin hiçbirinde golle buluşamadı. Galatasaray'ın bu istatistiği taraftarların sert eleştirilerine maruz kaldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.