Çipe'nin performansı Terim'i kızdırdı!

Milli maçlar nedeniyle Süper Lig'e verilen arada Galatasaray, hazırlık maçında Bursaspor ile karşılaştı. Rakibi karşısında sahadan 5-2'lik galibiyetle ayrılan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, takımın saha içerisindeki hatalarını sürekli olarak uyarırken İsmail Çipe'nin yediği hatalı gollerden sonra sahaya inerek kaleci antrenörleriyle görüştü.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray, milli arada Bursaspor'la hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Terim'in öğrencileri mücadeleden 5-2'lik galibiyetle ayrılırken, oyuncularının hatası sonrasında tepki gösterdi. Maçın ilk yarısında hatalı gol yiyen İsmail Çipe, teknik direktör Terim'i çılgına çevirdi ve kulübeye seslenerek değişiklik işareti yaptı. Devre arasında sahaya inen tecrübeli çalıştırıcı, kaleci antrenörüne yapılan hatayı anlattı ve İsmail Çipe’yi tesis binasına yolladı.

FCN Gaming'in yeni bölümünde Curse of the Dead Gods'ı inceledi. Curse of the Dead Gods nasıl oynanır, Curse of the Dead Gods oyunu nasıl bir oyun sorularının cevapları için videoyu izlemeyi unutmayın! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.