Marcao için İtalyan savaşı..

Galatasaray'da sezon başında takım arkadaşı Kerem ile yaşadığı sorun nedeniyle uzun bir süre formasından uzak kalan Marcao'nun dönüşü muhteşem oldu. Sezonun ilk bölümünde yalnızca Avrupa Ligi maçlarında görev yapan Brezilyalı oyuncu gösterdiği performansla İtalyan kulüplerinin ilgisini çekmeye devam ediyor. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da sezon başında Kerem Aktürkoğlu ile yaşadığı olay sonrasında kadro dışı kalan ve 8 maç takımdan uzak kalan Marcao, gösterdiği performansla parmak ısırttı. Avrupa Ligi'nde partneri Nelsson ile birlikte kusursuz bir performans sergileyen Brezilyalı oyuncu için İtalyan ekiplerinin ilgisi devam ediyor. Aslan, yıldız savunmacının bu sezon oynadığı 6 maçın sadece 1'inde gol yedi. Performansı göz dolduran 25 yaşındaki stoperin talipleri de her geçen gün artıyor. Sezon başında kadro dışı kaldığı dönemde Sambacı'ya talip olan Napoli'nin kiralama teklifi kabul edilmemişti. 

Serie A'da lider olan Napoli, izlemeye devam ettiği Marcao için devre arasında tekrar Galatasaray'la görüşme kararı aldı. İtalyan kulübü bu kez 10 milyon euro'nun üzerinde bonservis teklifinde bulunacak. Napoli dışında Roma yetkilileri de Marcao'yu listesine aldı ve teknik direktör Jose Mourinho'dan bu transfere onay çıktı. Galatasaray yönetimi, 15 milyon euro ve üzerinde gelecek teklifleri değerlendirmeye alacak. Marcao'nun olası satışı düşünülerek yaz transfer döneminde Victor Nelsson kadroya katılmıştı.

FCN Gaming'in yeni bölümünde FIFA22'ye rakip olarak hazırlanan: eFootball 2022'yi inceledik. eFootball 2022 nasıl bir oyun, eFootball 2022'nin arayüzü nasıl, eFootball 2022 hakkında bilgiler için yayını izlemeyi unutmayın! 👇👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.