Marsilya maçında kader adamı Muslera!

UEFA Avrupa Ligi'nde grubunun 5. maçında Marsilya'yı mağlup ederek bir üst tura çıkmayı garantileyen Galatasaray'da takım kaptanı Fernando Muslera gösterdiği performansla tam not aldı. Bu sezon oldukça formsuz bir görüntü sergileyen Uruguaylı file bekçisi, Fransız ekibi karşısında performansıyla takımına galibiyeti getiren önemli etkenlerden birisi olurken haftanın oyuncusu olmaya da bir numaralı aday oldu. 

Bu sezon inişli çıkışlı bir görüntü çizen Fernando Muslera, Marsilya karşısında devleşti. Özellikle ilk yarıda çok net iki gol fırsatını engelleyen Uruguaylı eldiven, ikinci yarıda da kırılma anı olabilecek bölümlerde hata yapmadı. Marsilya’nın kazandığı penaltıda Milik’in vuruşunu çıkartan kaptan, seken topta yıldız forvete engel olamadı. Yenilen ikinci golde ise Muslera’nın yapacağı pek bir şey yoktu.

8 KURTARIŞ YAPTI
Tecrübeli file bekçisi, 90 dakika boyunca kalesine gelen 10 şutun 8’ini kurtardı.
Yüzde 75’lik pas isabeti olan ve özellikle kaleden gönderdiği uzun toplarda çok başarılı bir grafik çizen Muslera, toplam 19 uzun pas attı. Nando, karşılaşmanın son dakikasında Ryan Babel'in ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golünde de DeAndre Yedlin'e attığı müthiş uzun pasla atağı başlatan isim olmuştu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.