Sultanlar Ligi | Karayolları karşısında rahat galibiyet!


Misli.com Sultanlar Ligi 7. hafta karşılaşmasında Galatasaray HDI Sigorta, Karayolları'nı konuk etti. Cimbom, Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan mücadeleden 3-0’lık net bir skorla galip ayrıldı.

Mücadele takımımızın sayısıyla başladı. Rakibi karşısında üstün oyununu set boyu sürdüren takımımız, ilk seti 25-19 önde tamamladı. İkinci setin başı karşılıklı sayılarla ilerlese de takımımız ikinci seti de 25-20 üstün tamamlayarak setlerde durumu 2-0’a getirdi. Üçüncü ve son setin başında 6 sayılık seri yakalayan takımımız, Karayolları karşısındaki üstünlüğünü set boyu sürdürerek seti 25-20, maçı da 3-0 kazandı. Takımımız böylece ligdeki beşinci galibiyetini elde etti.

Takımımızda Alexia Ioana Caratasu 21 sayıyla en skorer oyuncumuz olurken, İlkin 18, Anthi 14, Sasa Planinšec 5 ve Fatma 2 sayıyla galibiyete katkıda bulundu. İlkin Aydın 5 ace, %62 servis karşılama yüzdesiyle oynarken, takımımız toplam 5 blok performansı ortaya koydu.

Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımımız, Misli.com Sultanlar Ligi 8. hafta mücadelesinde 9 Kasım 2021 Salı günü saat 16.00’da Bolu Belediye ekibi ile deplasmanda karşılaşacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.