Diagne'nin sakatlığı planları bozdu!

Başakşehir karşılaşmasında sakatlanarak uzun bir süre sahalardan uzak kalacak olan Mbaye Diagne aynı zamanda Galatasaray teknik heyeti ve yönetimin devre arasındaki planlarının da değişmesine neden oldu. Geçtiğimiz sezon İngiliz ekibi WBA'a kiralanan Senegalli oyuncunun bonservisiyle satılmasına kesin gözüyle bakılırken, yaşanan sakatlık bu planlara sekte vuracak gibi görünüyor. 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da hafta sonu oynanan Başakşehir karşılaşmasında sakatlanan Mbaye Diagne'nin en az bir ay futboldan uzak kalacak olması planları altüst etti. Sarı-kırmızılıların Senegalli forveti devre arasında satarak, transfer içir kaynak yaratmayı planladığı ama oyuncunun ağır sakatlığı sonrası bu düşüncenin mecburen suya düştüğü belirtildi. 1.5 sene daha kontratı bulunan ve bu süreçte 3.6 milyon Euro daha ödeme yapılacak olan 30 yaşındaki forvetin, devre arasında 4-5 milyon Euro' ya satılması gündeme gelmişti.

Galatasaray, golcüsünden gelecek bu parayı transfer için harcamayı düşünüyordu. Bu durum, ara transfer döneminde Galatasaray'ı olumsuz etkileyecek. Mali anlamda büyük sıkıntıda bulunan sarı-kırmızılılar, Diagne'ye hem ödemesini yapacak hem de satışı durumunda gelecek bonservis bedelinden olacak. Üstelik Diagne'nin sahalara dönüşünün en az bir ayı bulacak olması, golcü takviyesini de zorunlu kılıyor. Aslan'ın, bu transfer için de kasasından hatırı sayılır bir bedel çıkacak.

LUYINDAMA'DA DA AYNISI OLDU
Aynı durum, iki sezon önce de Luyindama'da yaşanmıştı. Kongolu stoperi devre arasında satmayı planlayan sarı-kırmızılılar, Luyindama'nın çapraz bağlarının yırtılmasıyla sezon sonuna kadar faydalanamamıştı

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.