Kadın basketbol takımına sponsor geliyor!

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde ve Euroleague Women'da mücadele eden Galatasaray kadın basketbol takımı bu sezon sponsorsuz olarak mücadele eden sayılı branşlardan birisi olurken, Burak Elmas yönetimi de bu kapsamda eleştirilerin odak noktasındaydı. Bu sezon bir çok branşa sponsorluklar yapan Dinçer Azaphan, şirketi Tunç Holding'le yeni bir sponsorluk anlaşmasına hazırlanıyor.

Ajans 1905'in canlı yayınına katılan Azaphan yaptığı açıklamada "25 Aralık tarihinde kadın basketbol takımına sponsor olacağız. Kulübümüze destek olmaya devam edeceğiz. Beşiktaş maçı öncesinde lansman yapacağız. Tunç Holding olarak kulübümüze 5. kez sponsor olacağız." açıklamasını yaparken; Galatasaray kadın basketbol takımının forma ve isim sponsoru olması bekleniyor. 

FCN Blog YouTube kanalına buraya tıklayarak abone olabilir ve bizlere destek olabilirsiniz! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.