Marcao için seferberlik!

Sivas deplasmanında kaybettiği 3 puanın yanı sıra Fernando Muslera'yı da kaybeden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim savunmayı güçlü tutmanın hesaplarını yapıyor. Deneyimli teknik adam sağlık ekibiyle yaptığı görüşmede, Lazio deplasmanında sakatlanan Marcao'nun bir an evvel hazır olmasını istedi. 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da gözler sakatlığı nedeniyle Sivasspor deplasmanında forma giyemeyen Marcao'ya çevrildi. Brezilyalı futbolcunun yokluğunda formsuz Christian Luyindama ile ciddi problemler yaşayan Sarı-Kırmızılılar'da, sağlık ekibi seferberlik ilan etmiş durumda.. Teknik direktör Fatih Terim, Marcao'yu hafta sonu oynanacak olan Başakşehir maçında mutlaka sahada görmek istiyor. Genç savunmacının da ekstra çalışmalarla hazırlık yaptığı ve doktorların izin vermesi halinde oynamaya hazır olduğunu ilettiği öğrenildi. Galatasaray'da bir diğer seferberlik ise Boey cephesinde yaşanıyor.

BOEY İLK 11'E HAZIRLANIYOR
Fransa'daki tedavisinin ardından 12 Aralık'ta Türkiye'ye dönen Fransız futbolcunun, Başakşehir karşısında ilk 11'de oynama ihtimali var. Son idmanlarda genç oyuncu için denemeler yapılacak. Sağlık ekibinden onay çıkarsa, Terim Boey'yi ilk 11'de sahaya sürmek istiyor. Tecrübeli hoca, Boey'nin kadroya dönmesi halinde Yedlin'i devre arasına kadar kızağa çekmenin hesaplarını yapıyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.