Muslera'nın ne kadar uzak kalacağı belli oldu!

Süper Lig'de deplasmanda Sivasspor'a kaybeden Galatasaray, zorlu mücadeleyi kaybetmesinin yanı sıra takımın yıldızı Fernando Muslera'yı da kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Karşılaşmanın 80. dakikasında takım arkadaşı Luyindama ile çarpışarak yerden kalkamayan Uruguaylı kalecinin yaklaşık 2 ay takımdan uzak kalması bekleniyor. 

Süper Lig 'in 16. haftasında Galatasaray'ın, deplasmanda Sivasspor 'a 1-0 mağlup olduğu müsabakada takım arkadaşı Luyindama ile çarpışarak yerde kalan ve daha sonra oyuna devam edemeyen tecrübeli file bekçisi Muslera'nın, bugün yapılan tetkiklerinin ardından sol diz iç yan bağlarında ileri derecede yırtık, ön çapraz bağında esneme tespit edildiği açıklandı. Tecrübeli file bekçisinin sahalardan ne kadar uzak kalacağı da netleşmiş oldu. Gelen bilgilere göre; Uruguaylı yıldız isim yaklaşık 8-10 hafta takımdan ayrı kalacak.

YA İSMAİL ÇİPE YA FATİH ÖZTÜRK
Galatasaray'ın devre arasında mutlak suretle bir kaleci takviyesi yapması gündeme gelirken, Okan Kocuk'un da geri dönmesi ihtimaller arasında yer alıyor. Muslera'nın yokluğunda kaleyi İsmail Çipe - Fatih Öztürk ikilisinden birisinin koruması beklenirken; geçen sezon Kasımpaşa'dan transfer edilen 35 yaşındaki kaleci Fatih Öztürk bu sezon ligde 5 maçtır kadroya giremezken, geçtiğimiz sezon Muslera'nın sakatlığında toplamda 12 resmi maçta şans bulmuştu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.