Teknik ekibe 2 takviye!

Avrupa Ligi'nde grubunu lider bitirerek son 16'a kalan Galatasaray, ligde kabus gibi bir devreyi geride bıraktı. Ligin ilk yarısının değerlendirmesi ve devre arasındaki transfer çalışmalarına yönelik başkan Burak Elmas ile görüşen teknik direktör Fatih Terim, uzun zamandır tartışılan "yardımcı antrenör" takviyesi konusunda da karar verildi. 

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig'de ilk yarıyı kabus gibi tamamlayan Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'ndan da elendikten sonra teknik ekipte de değişikliğe gitme kararı aldı. Başkan Burak Elmas ve teknik direktör Fatih Terim'in yaptığı kritik toplantıdan karşılıklı güven anlaşması çıkarken teknik ekipte bazı değişikliklerin yapılacağı aktarıldı. Sezon başından bu yana yardımcı antrenörlük görevini sürdüren Selçuk İnan ve Necati Ateş'in Florya'da daha arka planda farklı görev alacağı belirtilirken Terim'in ekibine 2 farklı yardımcı hoca getirileceği öne sürüldü.

Fatih Terim'in 6 maçlık cezası süresince takımın başında kulübede takımı idare eden Necati Ateş ve Selçuk İnan, bazı maçların ardından taraftarlar tarafından eleştirilmişti. Öte yandan alınan bilgilere göre sarı kırmızılı kulüpte yakın zamanda görev almaya başlayan Prof.Dr. Bülent Bayraktar'ın da görevinden ayrıldığı ortaya çıktı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.