Galatasaray'da Yedlin ile yollar ayrıldı!


Geçtiğimiz günlerde Gustavo Assunçao'nun sözleşmesini fesheden Galatasaray'da yeni bir ayrılık daha yolda. Cimbom geçen sezon kadrosuna kattığı DeAndre Yedlin ile yolları ayırdı. Galatasaray'da Yedlin'in sözleşmesinin feshedildi.

Galatasaray'da Amerikalı futbolcu DeAndre Yedlin ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı. Sarı kırmızılıların geçtiğimiz sezonun devre arasında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı 28 yaşındaki sağ bek oyuncusunun Amerika'ya transfer olacağı iddia ediliyor. Dünyaca ünlü eski futbolcu David Beckham'ın takımı olan Inter Miami'nin Amerikalı futbolcuyu kadrosuna katmaya hazırlandığı ifade edildi.

Galatasaray'ın sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladığı DeAndre Yedlin sarı kırmızılı forma ile 36 maçta sadece 1 gol 1 asistle oynadı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.