İspanyollar duyurdu: Pena geliyor!

Muslera'nın sakatlığı sonrasında Galatasaray'da adeta büyük bir krize dönüşen yedek kaleci sorunu ortadan kalkmak üzere.. Okan Kocuk'u sezon başında kiralık verdiği Giresunspor'dan geri alamayan Galatasaray'da yedek kaleciler İsmail Çipe ve Fatih Öztürk'ün performansından memnun olmayan Domenec Torrent, ilk hamlesini kaleye yapacak gibi görünüyor. Gündeme gelen isim ise, Barcelona'nın genç kalecisi Inaki Pena oldu. 

İspanyolların ünlü gazetesi Mundo Deportivo'da yer alan habere göre; Galatasaray'da kaleci transferi kısa bir süre içerisinde resmileşecek.. Performansı nedeniyle eleştirilen İsmail Çipe'nin yerine yedek kaleci arayan Galatasaray'da gündeme gelen isim Barcelona'nın genç kalecisi Inaki Pena oldu. A takımda forma şansı bulamayan ve oynayabileceği bir takıma gitmek isteyen 22 yaşındaki kalecinin Galatasaray ile sezon sonuna kadar kiralık transferi konusunda anlaşma üzere olduğu belirtildi. Barcelona'da oynama şansının çok düşük olduğunun farkında olan ve kendini kanıtlaması gerektiğini bilen Pena'nın, uzun süredir birlikte çalıştığı kaleci antrenörü Segarra ile birlikte Domenec Torrent'in takımında forma giymeye sıcak baktığı belirtildi. 

FCN Blog'un konsept programı Eski Açık yeni bölümüyle yayında.. Galatasaray'da yaşanan yönetim krizi, Domenec Torrent'in saha içi tercihleri ve sportif direktörlük için ismi geçen Luis Campos'u masaya yatırdık!
 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.