Işıtan Gün: Muslera kaptanımız ve kahramandır!

ışıtan gün

Galatasaray'da yönetim kurulu üyesi Işıtan Gün geçtiğimiz günlerde Fernando Muslera hakkında söylediği iddia edilen açıklamalar hakkında konuştu ve bu açıklamaları yalanladı. Işıtan Gün, Muslera'nın kendileri için efsane olduğunu da belirtti.

Cumhuriyet gazetesinden Cumhur Önder Arslan'a konuşan Işıtan Gün, Fernando Muslera hakkında "Muslera ile ilgili bahsedildiği gibi bir açıklamam kesinlikle olmadı. Bunu Muslera’ya da ilettim. Muslera bizim kaptanımız ve ailemizde çocuklarımın kahramanıdır" sözlerini söyledi. 

Geçtiğimiz günlerde TV 100'ün haberine Işıtan Gün'ün, "6 ve 9 numaradan önce bizim iyi bir kaleciye ihtiyacımız var. Muslera iyileşse bile çok iyi bir kaleci alacağız çünkü Muslera gidecek. Sezon sonunda Muslera ile yollarımızı ayıracağız" açıklamasını yaptığı iddia edilmişti.

Öte yandan Asist Analiz'e de konuşan Işıtan Gün transfer çalışmaları hakkında da bilgi verdi ve, "Transfer çalışmaları başkanımızın gözetiminde ve direktifiyle yapılıyor." sözlerini de dile getirerek transferde bizzat başkan Burak Elmas'ın yetkili olduğunu aktardı.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.