KBSL | Kötü gidiş sürüyor!

Hafta içerisinde erteleme maçında Kayseri Basketbol'a kaybeden Galatasaray kadın basketbol takımı, normal sezonun 14. maç haftasında Botaş'ı evinde ağırladı. Anete Steinberga maç kadrosunda olmasına karşın sakatlığı sebebiyle süre almazken, takımımız 2 yabancıyla mücadele ettiği karşılaşmadan 65-75 mağlup ayrıldık. 

Galatasaray kadın basketbol takımı mücadeleye Pelin Bilgiç, Sude Yılmaz, Melis Gülcan, Kaela Davis ve Tina Krajisnik beşiyle başladı. Dengede başlayan ilk periyot Ayşe Cora’nın son saniye basketiyle 23-19 Botaş üstünlüğüyle geçildi. İkinci çeyrekte hücum alanında istediği performansı ortaya koyamayan ve çift haneli farkla geriye düşen takımımız, periyot sonuna doğru Davis ve Pelin ile iyi reaksiyon vererek farkı tek hanelere çekti. İlk yarı Botaş’ın 38-30 üstünlüğüyle sonuçlandı. Galatasarayımız, üçüncü çeyrekte farkı 5’e kadar çekerken periyot sonlarında tekrar çift haneli Botaş üstünlüğü görüldü. Son periyoda 12 sayılık handikapla gittik: 50-62.  Son periyot başlangıcında 13’e çıkan farkı, periyodun ikinci yarı diliminde 7’ye kadar çeksek de skor avantajını koruyan Botaş maçı 75-65 kazandı.  

17 sayı - 7 ribaundluk performansıyla Pelin Bilgiç takımımızın en skorer ismi olurken, 16 sayı - 7 ribaundluk performansıyla Melis Gülcan ve 12 sayı - 9 ribaundluk performansıyla Tina Krajisnik takım arkadaşına hücumda eşlik eden isimler oldu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.