Luyindama kiralık gidiyor!

Geçtiğimiz sezon yaşadığı çapraz bağ sakatlığı sonrasında eski formundan uzak kalan ve bu sezon da formanın yüzünü unutan Christian Luyindama için ayrılık vakti.. Kadroda rotasyon olarak düşünülen Kongolu savunma oyuncusu sezonun ikinci yarısında Belçika Ligi ekiplerinden Antwerp'te kiralık olarak forma giymeye hazırlanıyor. 

Webaslan'da yer alan habere göre; Galatasaray'da devre arası gerçekleşecek ilk ayrılık resmiyet kazanmak üzere.. Marcao'nun cezasının ardından ilk 11'e dönmesiyle birlikte formanın yüzünü unutan Luyindama sezon sonuna kadar Antwerp'e kiralanacak. Anlaşmaya göre Galatasaray, Antwerp'ten herhangi bir kiralama bedeli almayacak ve tecrübeli stoperin sezon sonuna kadar alacağı 600 bin Euro'nun yarısını da Sarı-Kırmızılılar ödeyecek. Yıldız futbolcunun birkaç gün içinde Belçika'ya giderek sağlık kontrolünden geçmesi, ardından da resmi imzayı atması bekleniyor. 

Süper Lig'de bu sezon sadece 7 maçta forma giyebilen Kongolu yıldız yaptığı hatalarla çok büyük tepki topladı. Bilindiği gibi tecrübeli oyuncu Galatasaray'a gelmeden önce Belçika Ligi'nin dev kulüplerinden Standart Liege'de forma giyiyordu. Luyindama çapraz bağları koptuktan sonra bir türlü formunu bulamadı ve yedek kulübesine mahkum oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.