Tek başıma yapamam, birlikte başaracağız!

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent ekibiyle birlikte göreve başlarken, ilk gün oyuncularla kısa bir toplantı yaptı. Başkan Burak Elmas'ın takımla tanıştığı İspanyol teknik adam yeni oyun anlayışını ve sistemini oyuncuların çabuk adapte olması için çalışmalarını sürdürürken "Hep birlikte başaracağız" diyerek ilk çalışma öncesinde takımı motive etti. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktörlük görevine getirilen Domenec Torrent dün takımla toplantı yaptı. Başkan Burak Elmas'ın sabah saatlerinde bizzat takıma tanıttığı ve tanıştırdığı İspanyol teknik adam, yapılan iki çalışmada oyuncularıyla sık sık iletişim halinde olurken dikkat çeken bir konuşma yaptı. Torrent oyuncularla yaptığı toplantı öncesinde takımla tek tek sarılarak tanışan İspanyol teknik adam "Eski günler geride kaldı. Eski hocanıza da saygı duyuyorum. Ama artık yeni bir döneme birlikte başlıyoruz. Tek yumruk olacağız. Hep birlikte Galatasaray'ı ayağa kaldıracağımıza inanıyorum. Çok iyi bir takım olduğunuzu biliyorum. Çok çalışacağız ve beraber başaracağız." sözlerini kullandı. İdman boyunca futbolcularla yakından ilgilenen Torrent, öğrencilerinin yapması gerekenleri ve onlardan istediklerini anlattı. Takımı tanımak, toparlamak ve oyuncuları yeni programa adapte edebilmek adına günde çift idmanla devam edeceklerini bildiren İspanyol çalıştırıcı, sabah idmanı sonrasında da ekibiyle birlikte tesisleri gezerek bazı notlar aldı. Florya'daki tüm personelle tek tek tokalaşan ve tanışan Torrent, akşam idmanına kadar hazırlıklarını sürdürdü.

Futbolcular da iki antrenman arasında tesisten ayrılmadı ve hem eğlenip hem de dinlenerek vakit geçirdiler. Saat 17.00'de takım ve teknik ekip tekrar sahada bir araya geldi. Akşam antrenmanı daha yoğun bir tempoda geçti. Bugünden itibaren de Hatayspor karşılaşmasına yönelik taktiksel hazırlıkların başlayacağı öğrenildi.

İmparator Fatih Terim'in ayrılığını ve yerine ismi geçen Domènec Torrent'i Eski Açık'ın yeni bölümünde konuştuk. Yeni bölümü kaçırmayın: 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.