Babel teklifleri geri çevirdi!

Galatasaray'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan ancak kendisine gelen teklifleri geri çeviren Ryan Babel'e en ciddi teklif Hull City'den gelirken, Hollandalı oyuncuyu ikna edemediler. Babel'in takımda kalması yönetimin planlarını bozarken, yıldız oyuncu alacaklarından vazgeçmedi. 

Webaslan'da yer alan habere göre; Galatasaray'da ayrılması beklenen isimlerden Ryan Babel takımda kaldı. Kış döneminde ismi Hull City ile anılan Hollandalı yıldız oyuncu, kendisine gelen teklifleri geri çevirdi. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekibi, ara transfer döneminde Babel'i de kadrosuna katmak istedi. Dün itibariyle İngiltere'de transfer dönemi sona ererken, Babel kendisine teklif edilen ücreti kabul etmezken, Galatasaray'dan da alacağı 2 milyon Euro'luk bedel de transferin iptal olmasında başrol oynadı.

Performansıyla eleştirilerin hedefindeki Ryan Babel bu sezon Galatasaray'da 26 maçta forma giydi. 35 yaşındaki yıldız 1 gol, 1 asistle oynadı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.