Benfica'dan Gedson açıklaması!

Sezon başından beri ismi Galatasaray ile anılan ve uzun süredir görüşülen Gedson Fernandes için kulübü Benfica'dan transfer açıklaması geldi. Galatasaray'a transferi yılan hikayesine dönen Portekizli oyuncunun geleceğini kısa zamanda belli olacağı duyurulurken, görüşmelerin devam ettiği açıklandı. 

Benfica teknik direktörü Nelsson Verissimo, kadroda düşünmedikleri isimlerden Gedson Fernandes ve Ferro'nun transferdeki durumları hakkında açıklamalarda bulundu. Gedson'un geleceğinin belirsiz olduğunu söyleyen Verissimo, "Hala geleceği belirsiz olan iki oyuncumuz var; Gedson Fernandes ve Ferro. Bir an önce bu belirsizliğin çözülmesi gerekiyor. 22-23 kişilik bir kadro ile çalışıyoruz." dedi. Öte yandan Gedson Fernandes'in temsilcisi Ahmet Bulut ise Portekizli yıldızın Galatasaray'a transferinin zora girdiğini, başka bir kulüple görüştüklerini açıkladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.