Galatasaray'da erken seçim talebi!

Süper Lig'de aldığı sonuçların ardından tarihinin en kötü sezonunu geçiren Galatasaray'da muhalefet ve camianın ileri gelenleri, mevcut yönetime seçim kararı aldırmak için baskısını sürdürüyor. Başkan Burak Elmas'ın her ay eski başkanlar ve yöneticilerle gerçekleştirdiği Yüksek İstişare Kurulu'nda da gündemin ilk maddesi erken seçim oldu! 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Süper Lig’de küme düşme potasının sadece 3 puan üstünde yer alan Galatasaray’ın içinde bulunduğu durum, camiadaki memnuniyetsizliği zirveye çıkardı. Sarı-kırmızılıların ne kadar mutsuz ve huzursuz olduğu, kulübün eski başkan ve 2. başkanlarından oluşan Yüksek İstişare Kurulu’nun yaptığı son toplantıda iyice ortaya çıktı. Başkan Burak Elmas’ın her ay bir araya getirdiği kurulun geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği toplantıda ‘erken seçim’ isteği öne çıktı. Galatasaray’ın eski 2. başkanlarından Mehmet Helvacı, toplantıda yaptığı konuşmada, Burak Elmas’tan mart ayındaki mali genel kurul toplantısını beklemeden erken seçim kararı almasını istedi. Helvacı’nın, "Bu uçağı buradan döndürmeniz, doğru rotaya sokmanız çok zor. Erken seçime gitmelisiniz. Seçim kararı alın. Gerekirse siz de aday olun, ekibinizi tazeleyin, yenileyin. Ama Galatasaray için bu kararı alın." dediği öğrenildi.

Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan da, "Camiada erken seçim için çok ciddi bir talep var" ifadesini kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.